Deveaux raportoitu – mutta voi kiertää rangaistus

Kurinpitolautakunta on vastaanottanut ilmoituksen siitä, Andre Deveaux hyökkäys Per Helmerssonin.
Mutta Kanadan voi vielä paeta rangaistusta, jos hän siirtyy ulkomaille.
– Hän voi siirtyä Pohjois-Amerikkaan ja pelata ja sitten koskaan tule takaisin tänne, niin se ei ole paljon voimme tehdä. Sitten hän voi sivuuttaa meidän shutdown, sanoo kurinpitolautakunnan puheenjohtaja Alexander Ramsay Viasat.
Vaikka Rögle vuoden aikana osuus feat vaivaa ja pelataan SHL niin toiminut juteltuani pitkälti noin Andre Deveaux hyökkäys Per Helmerssonin pelin numero neljä.
Välillä toisen ja kolmannen jakson eilisen viides ottelu – että olisi myös ratkaiseva – osoitti kuvamateriaalia osoittaa edistymistä kun Deveaux aikana lämpövastukset pois kirves seurassa vastaan Västerås kapteeni Per Helmerssonin – toiminta laukaisee jättiläinen rähinä keskellä jäätä.
Nyt Ruotsin jääkiekkoliiton kanssa tuomioiden johtaja Tomas Thor Brink johti päättänyt ilmoittaa asiasta kurinpitolautakunnan.
– Mitä minun pitäisi sanoa? Se on yksi pahimmista mitä olet nähnyt, sanoo Thor Brink Viasatsport.se.
En ole nähnyt ilmoitusta
Viasat on ollut yhteydessä kurinpitolautakunta jotka uskovat päätöksen nopeasti.
– Puhuin Tomas, ja huomasin, että unioni ilmoituksen tekemistä, mutta toistaiseksi en ole nähnyt sitä, sanoo Alexander Ramsay sajtent.
– Nyt Rögle lopettanut soittamisen tällä kaudella, joten se ei ole aivan sama paniikki, että kun on tiukka otteluissa. Mutta me silti yrittää hoitaa tätä mahdollisimman pian. Teen niin kuin sanon ei nähnyt mitään ilmoitusta, joten on vaikea antaa mitään aikataulua, kun päätös voi tulla.
Voiko väistää
Deveaux sopimus Rögle vanhenee nykyinen kausi ja jos pelaaja haluaa lähteä Ruotsiin pelata muissa sarjoissa hän voi paeta rangaistusta.
– Ainoa tapa kiertää meidän rangaistus on enää jäsen Ruotsin yhdistys. Niin kauan kuin olet siellä, sinun täytyy noudattaa ruotsi ruotsi Sports säännöissä.
Viasat: Joten jos hän lähtee peli Ruotsissa hyvä, hän voi väistää hänen jousitus?
– Hän voi siirtyä Pohjois-Amerikkaan ja pelata ja sitten koskaan tule takaisin tänne, niin se ei ole paljon voimme tehdä. Sitten hän voi sivuuttaa meidän shutdown, exit Ramsay.

Leave a comment